Tasiilaq - Anæstesisygeplejerske

 

Brænder du for at bruge dine alsidige kompetencer i nærværende patientforløb?

Så kan du forvente en spændende stilling, hvor dine faglige og alsidige kompetencer er i spil, og hvor du kan bidrage med dine viden, særligt indenfor anæstesi.

 

Jobbet

Som anæstesisygeplejerske ved sundhedscenteret i Tasiilaq vil du naturligvis forestå de anæstesier, som der er på vores operationsdage, samt tilkald til akutte/subakutte operationer. Herudover vil du bidrage med din viden på det akutte område i forbindelse med akutte og intensive patienter samt ved evakueringer, og derfor er det vigtigt, at du har en bred sygeplejefaglig baggrund.

Foruden dine opgaver indenfor anæstesi, så vil du være tilknyttet vores sengeafdeling. Her samarbejder du med det øvrige plejepersonale og sammen har I ansvaret for tilrettelæggelse og udførelse af sygeplejen samt den daglige arbejdstilrettelæggelse på afdelingen. Du vil indgå i vagtordning og her kan du forvente at deltage i visitering af ambulante patienter.

 

Kvalifikationer

  • Bred sygeplejefaglig baggrund og erfaring er en fordel
  • IT på brugerniveau – vi arbejder i elektronisk patientjournal system (EPJ), COSMIC

 

Hvem er du?

  • Ansvarsbevidst, effektiv og rolig
  • Fleksibel og imødekommende
  • Gode samarbejdsevner, praktisk og løsningsorienteret

 

Hvem er vi?

Du vil møde dygtige og dedikerede kollegaer, som sammen sikrer det gode og nærværende patientforløb. Sundhedsvæsenets fælles værdier er respekt, tillid, omsorg og faglighed. Vi sikrer naturligvis også en grundig introduktion.

 

Tiltrædelse 4. januar 2020 eller efter aftale.

 

Tasiilaq

Tasiilaq ligger på Grønlands østkyst lige syd for polarcirklen på højde med Island. Her bor ca. 3.000 mennesker i distriktet, hvoraf 1.900 bor i byen og 1.100 bor i de fem tilknyttede bygder. Du møder den oprindelige østgrønlandske kultur, hvor fangst og fiskeri stadig er en del af kulturen. Området er præget af bjerge og naturen er meget storslået og smuk, hvilket giver rig mulighed for friluftsaktiviteter.

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation, søg her, www.nun.gl

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved afdelingssygeplejerske John Christensen på tlf. (+299) 98 12 11 eller på e-mail: JHR@PEQQIK.GL

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personaleafdelingen på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Ansøgningsfrist: 31. januar 2020