Tasiilaq - To sygeplejersker til sommerafløsning

 

Vil du bidrage med dine sygeplejefaglige kompetencer i en anden kultur end du er vant til? Og brænder du for at gøre en forskel i et lille lokalsamfund?

 

To sygeplejersker søges til sommervikariat i juni, juli og august 2020.

 

Patienter med forskellige behandlingsbehov

Sundhedscenteret i Tasiilaq har 19 sengepladser med patienter i alle kategorier. Vi har både sengeafdeling, ambulatorium, lægekonsultation, jordemoderkonsultation og sundhedspleje.

 

Sygepleje og visitering

Som sygeplejerske ved Sundhedscenteret i Tasiilaq, vil du primært være ansat i sengeafdelingen, hvor du i samarbejde med det øvrige plejepersonale er ansvarlig for tilrettelæggelse og udførelse af sygeplejen samt den daglige arbejdstilrettelæggelse på afdelingen.

Du kommer til at deltage i visitering af ambulante patienter i vagterne, og derfor er det vigtigt, at du har en bred sygeplejefaglig baggrund.

Du vil have skiftende vagter samt weekend- og rådighedsvagter.

 

Du har gode samarbejdsevner

  • Det er et krav at du er autoriseret sygeplejerske.
  • Du arbejder med stor fleksibilitet og selvstændighed.
  • Du har gode samarbejdsevner – også på tværs af faggrupper.
  • Af person er du rolig og velafbalanceret, således at du kan skabe tryghed og give patienten en god oplevelse og behandling.

 

Du får grundig introduktion

  • Vi sikrer en grundig introduktion i form af et 14 dages introduktionsprogram, hvor dine kommende kollegaer vil introducere og oplære dig i relevante funktioner.
  • Du vil blive del af en spændende hverdag med mangeartede udfordringer. Her er to dage ikke ens, da vi modtager en bred patientgruppe og derfor hele tiden skal behandle ud fra den enkeltes situation.
  • Endeligt vil du arbejde og bo tæt på naturen, med rig mulighed for friluftsliv.

 

Oprindelig østgrønlandsk kultur

Tasiilaq ligger på Grønlands østkyst lige syd for polarcirklen på højde med Island.

Der bor ca. 3000 mennesker i distriktet, hvor af 1.900 bor i byen og 1.100 bor i de fem tilknyttede bygder. Angmagssalik er det gamle kaldenavn for byen.

Her møder du den oprindelige østgrønlandske kultur, hvor fangst og fiskeri stadig er en del af kulturen.

Området er præget af bjerge, og naturen er meget storslået og smuk, og giver rig mulighed for at dyrke skiløb, hundeslædekørsel, vandreture, bjergklatring, fiskeri og sejlads.

 

www.eastgreenland.com kan du læse mere om området.

  

Tiltrædelse: D. 1. juni 2020 – d. 31. august 2020

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation, søg her, www.nun.gl

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Ansøgning skal også sendes til John Christensen på JHR@PEQQIK.GL

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved afdelingssygeplejerske John Christensen på tlf.: (+299) 98 12 11 eller på e-mail: JHR@PEQQIK.GL

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personaleafdelingen på e-mail PERSONALE@PEQQIK.GL

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

 

 

 

 

 

 

Ansøgningsfrist: 3. februar 2020