Maniitsoq - Farmakonom søges

 

En stilling som farmakonom ved Maniitsoq Sundhedscenter er ledig til besættelse fra 3. februar 2020.

 

Stillingen kan søges som fast eller i som vikariat på 6 måneder – eller længere, hvis ønsket om at få alle Grønlands årstider med skal indfries.

Apoteket på sundhedscenter er byens eneste apotek og er integreret del af sundhedscenteret, som i øvrigt består af sengeafdeling med 18 sengepladser, ambulatorium med skadestue og lægekonsultation med tilhørende undersøgelses muligheder, samt jordemoderkonsultation, sundhedspleje, psykiatrisk og somatisk hjemmesygepleje, fysioterapi, veneria.

Du vil være ene farmakonom, men der er mulighed for faglig sparring med kollegaer i Sisimiut og Nuuk.  

Der udover er der tæt samarbejde med Maniitsoq Sundhedscenters øvrige personale. Vores arbejdssprog er dansk fagpersonerne imellem, men vi kommunikerer fortrinsvis på grønlandsk med vores borgere, hvorfor der stilles tolk til rådighed for vores dansksprogede personaler.

 

Farmakonomen på Maniitsoq Sundhedscenter, har blandt andet ansvar for

 • Indkøb af medicin, vacciner og depot- og sygeplejeartikler.
 • Distribution af medicin til bygder og alderdomshjem.
 • Udlevering af medicin til borgere.
 • Opfylde ugeæsker.
 • Vejledning til borgere og sundhedspersonale i brug og håndtering af medicin

 

Vi ønsker/forventer, at du

 • Er uddannet farmakonom og har erfaring fra apotek eller sygehusapotek.
 • Arbejder fleksibelt og selvstændigt, at du er dedikeret, struktureret og visionær i dit arbejde.
 • Har ordenssans og gode samarbejdsevner og loyal overfor dit arbejde - dine kollegaer og ledelse.
 • Bidrager med godt humør, gode samarbejdsevner og engagement.
 • At du er en moden og stabil medarbejder og er i god balance med dig selv.

 

Vi kan tilbyde:

 • En faglig spændende arbejdsplads med mulighed for at arbejde selvstændigt, men dog i tæt samarbejde med tværfaglige kollegaer.
 • En røgfri arbejdsplads.
 • Gode, engagerede og kompetente kollegaer i et to-kulturelt arbejdsmiljø.
 • Personalepleje på flere niveauer - herunder bl.a. årlig ski- og hytteudflugt og mulighed for forskellige former for fysisk aktivitet sammen med kollegaer.
 • En arbejdsplads med fokus på grøn- og bæredygtig omstilling.
 • Enestående arktisk natur. Alle vikarboliger har fjeld- og havudsigt – til pukkelhvaler i sommerhalvåret.

 

Maniitsoq Sundhedscenter er en del af Sundhedsregion Qeqqa og har omkring 60 ansatte. Den lokale ledelse på Maniitsoq Sundhedscenter samarbejder med regionsledelsen, som fysisk befinder sig i regionssygehuset i Sisimiut.

Vi lægger stor vægt på, at plejen af og omgangen med vores patienter, indeholder værdier, såsom respekt, nærvær, anerkendelse og tillid.

De samme værdier præger vores omgang med hinanden på sundhedscenteret.

 

Lidt om Maniitsoq

Maniitsoq ligger på Grønlands vestkyst, lige syd for polarcirklen mellem Nuuk i syd og Sisimiut i nord. Maniitsoq området er meget flot, omgivet af høje og savtakkede fjelde med gletsjer, der stækker sig ned til dybe fjorde.  

Fritidsaktiviteterne om sommeren er blandt andet vandring i fjeldene og sejlads blandt pukkelhvalerne, som bl.a. kendetegner vores distrikt.  Om vinteren er der mulighed for både alpin- og langrendsski, forskellige aftenskole aktiviteter. Der udover er der forskellige slags sport året rundt.

Der er ca. 3.800 indbyggere i distriktet fordelt med ca. 2.800 i byen og resten i distriktets tre bygder.

Bygderne besøges flere gange om året, og transporten foregår med båd. Byen har de fleste moderne bekvemmeligheder, dagligvareforretninger, indenrigslufthavn, ugentlige forbindelser med kystskibet og i sommerhalvåret en hurtiggående bådrute til Nuuk.

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved [afdelingssygeplejerske Dorte Vangsø Simonsen for nærmere oplysninger på tlf. +299816139 eller dosi@peqqik.gl

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Erik Egede på tlf. +299 34 46 81 eller e-mail ereg@peqqik.gl

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Ansøgningsfrist: 31. december 2019