Sisimiut - Sygeplejersker til sommervikariater

 

Drømmer du om et sceneskift og en anderledes faglig udfordring? Spændende og attraktiv stilling til den nysgerrige sygeplejerske.

 

Regionssygehuset i Sisimiut søger sygeplejersker til sommervikariat fra d. 15. juni til d. 30. september 2020. Den ene stilling er til vores sengeafdeling og den anden stilling er til vores konsultation.  

Du kan se frem til en spændende stilling i Arktis, hvor vejrforhold og kulturforskelle er en del af din hverdag.

Her venter mange forskellige og spændende udfordringer.

 

Jobbet

Sisimiut regionssygehus fungerer som læge-skadestuepraksis og har desuden en almen medicinsk-kirurgisk afdeling, samt børn - føde og operationsafsnit med mulighed for indlæggelse.

Du vil primært være ansat i sengeafdelingen, hvor du i samarbejde med dine kollegaer er ansvarlig for tilrettelæggelse og udførelse af sygepleje, samt den daglige arbejdsgang på sengeafdeling.

Du deltager i vagtplanen. Herudover vil du deltage i visitering af akutte henvendelser i vagterne, hvor din faglig baggrund er vigtig.

 

Vi søger sygeplejersker, der:

 • Har erfaring indenfor sygeplejen
 • Er fleksibel og har gode samarbejdsevner
 • Er ansvarsbevidst, effektiv og løsningsorienteret
 • Kan arbejde selvstændigt
 • Kan lide nye udfordringer
 • Formår at have overblik i pressede situationer
 • Har humor og glimt i øjet
 • Behersker IT på brugerniveau

 

Vi tilbyder:

 • God introduktion
 • Mangeartede spændende opgaver og forskellige udfordringer
 • Vagtarbejde enten dag, aften, nat og hver anden weekend
 • Engagerede og motiverede kolleger i en fin blanding af forskellige kompetenceniveauer
 • Selvstændigt arbejde med gode muligheder for sparring hos kollegaer
 • Godt socialt samvær mellem kolleger.

 

Hvem er vi

Du vil møde dygtige og engagerede kollegaer, som sammen får ting til at lykkedes. Vi har et imødekommende og konstruktivt samarbejde på tværs af faggrupper, samt et socialt og humørfyldt kollegaskab. Vi sikrer naturligvis også en grundig introduktion til dit nye arbejde.

 

Sisimiut Regionssygehus har ca. 70 ansatte og 19 sengepladser.

 

Sisimiut

Sisimiut er Grønlands andenstørste by med ca. 5.600 indbyggere. Her er du tæt på naturen og i vintermånederne er her rigtig gode områder for kørsel på snescooter, hundeslæde eller ski. Sport er populært og bl.a. afholdes eventen Arctic Circle Race her. Vil du bo i en urban by hvor traditioner og modernitet forenes, hvor sportsmulighederne og friluftaktiviteterne er uendelige? Så skal du bo i Sisimiut.

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation, søg her, www.nun.gl

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende regionssygeplejerske Nukànguak’ Olsen på telefon +299 86 88 67 eller e-mail: NUOL@PEQQIK.GL

 Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personaleafdelingen på e-mail PERSONALE@PEQQIK.GL

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

 

 

Ansøgningsfrist: 2. januar 2020