Nuuk - Tandplejer til tandregulering

 

Trives du i et arbejde med kontakt til mange mennesker? Tandplejer søges til spændende stilling i Nuuk.

 

Vi har lige nu en unik chance til dig der er nysgerrig efter at afprøve en meget sjælden stilling, som der kun findes én af i Grønland.  

Vi søger en tandplejer med stor erfaring i tandregulering. Du skal kunne arbejde selvstændigt med opgaver relateret udelukkende til tandregulering.

 

Du skal blandt andet kunne

  • arbejde selvstændigt med at sætte fast apparatur på
  • seponere fast apparatur
  • skifte buer  
  • arbejde efter en specialtandlæges instrukser

 

Tandplejen i Grønland byder på store faglige udfordringer med god brug for indlevelse og fantasi.

Arbejdet som tandplejer byder altså på mange spændende opgaver, som i samarbejde med både cheftandlægen og øvrige personale tilrettelægges, så arbejdsdagen kan blive afvekslende og givende for alle ansatte.

 

Vi kan tilbyde

  • en spændende hverdag med mange udfordringer
  • skøn natur
  • godt arbejdsklima, hvor vi sammen finder løsninger på udfordringerne

 

Tiltrædelse hurtigst muligt, gerne fra januar 2020 i en korttidsansættelse på 3-6 måneder, med mulighed for forlængelse.

 

Nuuk

I Nuuk er storby og natur samlet ét sted. Her er mange spisemuligheder og kulturelle oplevelser, ligesom du hurtigt er ude i fjeldet eller inde i fjorden. Om vinteren er nordlys en del af din hverdag, ligesom du også kan stå på både langrend og alpin ski. Om sommeren er dagene lange og fritiden kan bruges på at vandre og se rensdyr, eller du kan sejle ind i fjorden og fiske, se sæler og hvaler.

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende cheftandlæge Lone Mahnfeldt på tlf. (+299) 54 75 14 eller på e-mail: LOMA@PEQQIK.GL

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

 

Ansøgningsfrist: 12. december 2019