Nanortalik - Sygeplejerske

 

I Grønland er der højt til loftet og du vil få en arbejdsdag med udfordringer og humor. Vi har det nemlig godt her!

 

Brænder du for et nærværende patientforløb, hvor du gør en forskel for den enkelte?

Vi søger en fast sygeplejerske med start 1. marts 2020. Er du kun interesseret i et vikariat, skal du være velkommen til at søge alligevel, dog med forventning om mindst 3 måneders vikariat.

At være sygeplejerske på et sundhedscenter i Grønland er fagligt udfordrende og kræver en del selvstændighed. Har du lyst og mod på at prøve noget andet, så er det her du skal søge. Arbejdsområderne dækker vidt, da man udover den almindelige sygepleje på sengeafdelingen også deltager i skadestuearbejder.

Nanortalik har plads til 14 patienter og er byens eneste modtager afdeling, hvilket betyder det, at det er et meget blandet patientklientel, man modtager.

Du vil komme til at deltage i vagtdækningen i form af weekendvagter, primært i dagvagter med tilkald efterfølgende og enkelte aftenvagter

Du vil komme til at arbejde i en anden kultur, hvor arbejdssproget er primært dansk.

 

Vores forventninger til dig

  • En alsidig erfaring fra den kliniske sygepleje
  • At du er åben og fleksibel, har lyst til udvikling og gerne undervisning
  • Sætter pris på udfordringer

 

Vi vil tilbyde dig

  • Fagligt udfordrende arbejde
  • Gode kollegaer på et lille dejligt sundhedscenter
  • Et spændende arbejde, hvor du fagligt spænder vidt

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation, søg her, www.nun.gl

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved afdelingssygeplejerske Mette Pedersen på e-mail: PEDM@PEQQIK.Gl eller på telefon +299 61 32 11. Eller til ledende regionssygeplejerske Inge Kolby Pedersen på e-mail IKC@PEQQIK.GL, tlf. nummer +299 64 22 11

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personaleafdelingen på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Ansøgningsfrist: 12. december 2019