Nuuk - Sygeplejerske til skadestuen

 

Skadestuen/Dronning Ingrids Sundhedscenter (DIS) søger en udviklingsorienteret sygeplejerske til et tre måneders vikariat.

Har du brug for faglig og personlig udvikling? Så er stedet lige her!

 

Vi tilbyder et spændende job med rigtig gode udviklingsmuligheder. Du får en udfordrende hverdag. Du vil blive superviseret af kolleger og læger. Der vil være mulighed for forlængelse, ligesom der vil være mulighed for rotation til vores to sundhedscentre i Paamiut og Ittoqqortoormiit i Nordøstgrønland. Der vil også være mulighed for fastansættelse.

 

Hvem er vi?

Du bliver del af et engageret kollegaskab. Vi er en enhed som vægter udvikling og læring højt.

Ud over skadestuefunktion er vi et moderne sundhedscenter som rummer læge- og sygeplejekonsultationer for hele Nuuk, livsstilskonsultation, øjenambulatorium, audiologi og hjemmesygepleje. Du vil dog kun skulle arbejde i skadestuen, hvor vi ud over skadestuearbejde også laver almindelig konsultationsarbejde

 

Hvem er du?

  • Nysgerrig og motiveres af udfordringer
  • Kan holde hovedet koldt i pressede situationer
  • Kan have mange bolde i luften på én gang
  • Gode samarbejdsevner og fleksibel arbejdstilgang

 

Nuuk

Nuuk er storby og natur samlet ét sted. Her er mange spisemuligheder og kulturelle oplevelser, ligesom du hurtigt er ude i fjeldet eller inde i fjorden. Om vinteren er nordlys en del af din hverdag, ligesom du kan stå på både langrend og alpin ski.

Tiltrædelse d. 12. december 2019

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation, søg her, www.nun.gl

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved afdelingssygeplejerske Hanne Nyborg, tlf. (+299) 34 47 09, e-mail HNY2@PEQQIK.GL   eller ved afdelingssygeplejerske Louise Olsen på tlf. (+299) 34 47 09, e-mail LOUL@PEQQIK.GL 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Rikke Agerholm Christensen på tlf. +299 34 46 81 eller på e-mail: RIAC@PEQQIK.GL

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Ansøgningsfrist: 29. oktober 2019