Narsaq - Sygeplejerske

 

Narsaq Sundhedscenter søger en sygeplejerske med start d. 1. december 2019 – gerne i et vikariat på 3 måneder.

 

Narsaq Sundhedscenter servicerer en befolkning på knap 1.500 indbyggere samt 2 bygder, Qassiarsuk og Narsarsuaq.

 

Arbejdet på sundhedscenteret er alsidigt. Sundhedscenterets opgave består primært af konsultationer af byens og bygdernes borgere. Der er sengekapacitet på 13 senge og patientklientellet er blandet, da man er modtagerafdeling for alle patientkategorier i byen. Du vil komme til at arbejde med skadestue, visiteringer samt de indlagte patienter.

 

Vi kan tilbyde

  • Arbejde i en anden kultur, hvor arbejdssproget er dansk
  • Mulighed for udvikling, både fagligt samt på det personlige plan
  • Et arbejde, hvor du får ofte følger hele patientens forløb og i den forbindelse samarbejder med sygeplejen

 

Ønskede faglige og personlige kvalifikationer

  • Gerne bred erfaring eller skadestueerfaring
  • Mod på at indgå i mange forskellige opgaver
  • Tæt samarbejde tværfagligt
  • Lyst til at være en del af et lille samfund, hvor folk vil hinanden på den gode måde

 

På sundhedscenteret møder du dygtige og engagerede kollegaer, som er gode til at udnytte hinandens kompetencer. At kunne arbejde tværfagligt vægtes højt. Der er knapt i alt 20 ansatte på sundhedscenteret.

Narsaq ligger i Sundhedsregionen Kujataa – se www.peqqik.gl. – og ligger kun 45 min sejlads fra Qaqortoq i smukke Sydgrønland.

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation (søg her, www.nun.gl)

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Afdelingssygeplejerske Susanne Schwarz på tlf. (+299) 66 12 11 efter kl. 13 dansk tid eller på e-mail: SUSC@PEQQIK.GL. Alternativt Ledende Regionssygeplejerske Inge Kolby Pedersen på tlf. (+299) 64 22 11 efter kl 13 dansk tid eller på e-mail: IKC@PEQQIK.GL.

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Rikke Agerholm Christensen på tlf. +299 34 43 85 eller på e-mail: RIAC@PEQQIK.GL

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Ansøgningsfrist: 16. oktober 2019