Nuuk - Introduktionsstillinger i Intern Medicin

 

Lige nu er der enestående chancer for Introduktionsstillinger i Intern Medicin i Nuuk

 

Har du lyst til at arbejde sammen med os i Det Grønlandske Sundhedsvæsen på medicinsk afdeling og opleve en del af vores mærkesager:

ANSVAR, MENINGSFULDHED, LÆGEKUNST og UDVIKLING

 

Du får en spændende bred intern medicinsk introstilling i en dynamisk og kompleks afdeling. Her er rigtig gode udviklingsmuligheder, da du vil få praktisk erfaring med patienten i centrum, og samtidig prioriteres faglig kvalitet og uddannelse også højt.

Medicinsk Område har ambulatorium, dagafsnit og 38 sengepladser fordelt på to sengeafsnit med integreret børneafsnit med otte pladser samt et intermediær afsnit med seks pladser for monitorering af patienter med hjertesygdomme og andre akutte sygdomme, som skal observeres tæt de første døgn.

Herudover ses komplekse patienter på Patienthotellet, som huser patienter, der kommer fra steder udenfor Nuuk.

I dag omfatter medicinsk mråde også røntgenafdelingen, laboratorie samt terapiafsnit med diætist, ergo- og fysioterapi.

 

Arbejdsopgaver

Du vil blive en del af en fagligt dygtig gruppe af læger med meget forskellige interesser og erfaringer. Det medicinske arbejdsområde er meget bredt, spændende og udfordrende. Stort set alle typer af medicinske lidelser findes, herunder også sygdomme, som sjældent ses andre steder.

Vi modtager patienter fra hele Grønland og regelmæssigt er vores læger med på patienttransport, hvor kritisk syge patienter skal transporteres fra regionssygehusene til Dronning Ingrids Hospital.

Du vil opleve lægekunsten på en anden måde, end det du kender fra danske forhold. I hverdagene skal du i samarbejde med dine kollegaer gå stuegang på sengeafsnittene, det intermediære afsnit og Patienthotellet og du vil varetage medicinsk ambulatoriearbejdet, som er tilpasset specielt til dig. Vi har 7-skiftet vagt af 24 timers varighed.

Som læge i en introduktionsstilling bliver du personlig læge for patienter med langvarige forløb og du får dermed mulighed for at få et godt og meningsfuldt kendskab til disse patienter og deres forløb.

 

Hvem er du?

Vi søger en læge, der kan kombinere lægefaglighed med menneskelighed og en god logistisk sans. Personen bag ved læger betyder rigtig meget og vi har højt til loftet. Du skal være fleksibel og indstillet på at være på en afdeling, hvor alt ikke er som det plejer – der er sjældent noget, vi plejer at gøre. Vi har mange meget forskellige patienter og derfor skal du have lyst til at lære at planlægge det gode individuelle patientforløb, der sætter patienten i centrum, men samtidig tager højde for det sundhedsvæsen, du arbejder i.

Du vil hurtigt få et stort ansvar, men du vil aldrig være alene, da vi har god kollegial holdånd i afdelingen og med specialister på Rigshospitalet, der kun er et telefonopkald væk hele døgnet rundt.

 

Hvem er vi?

Du vil møde engagerede og fagligt kompetente medarbejdere, som er meget bevidste om gode samarbejdsrelationer og tværfaglighed.

Vi har en kultur præget af tillid og respekt, hvilket er afgørende for vores hverdag og patientbehandling.

 

Nuuk

Nuuk er storby og natur samlet ét sted. Her er mange spisemuligheder og kulturelle oplevelser, ligesom du hurtigt er ude i fjeldet eller inde i fjorden. Om sommeren oplever du midnatssol, mens fiskeri, hvalsafari og vandreture er populært. I vintermånederne er nordlys en del af din hverdag, ligesom du kan stå på både langrend og alpinski.

 

Tiltrædelse: Vi har to ledige stillinger med tiltrædelse hhv. 1. marts 2020 og 1. april 2020.

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansættelses er betinget af, at du kan fremvise gyldig dansk autorisation.

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende overlæge Uka Wilhjelm Geisler på tlf. (+299) 34 47 31 eller på e-mail: UWG@PEQQIK.GL

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Kenni Birk Andreasen på tlf. +299 34 46 86 eller på e-mail: KEBA@PEQQIK.GL

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Ansøgningsfrist: 22. oktober 2019