Maniitsoq - Bioanalytiker

 

Vi langtidsplanlægger og søger derfor en bioanalytiker til Maniitsoq Sundhedscenter

 

På Maniitsoq Sundhedscenter bliver der d. 11. november 2019 en stilling ledig som bioanalytiker. Stillingen kan søges i et 6 måneders vikariat eller længere – naturligvis også som fastansættelse.

 

Laboratoriet i Maniitsoq er et mindre kystlaboratorium. Laboratoriet, der er udstyret med moderne udstyr, udfører de mest almindelige kliniske/kemiske analyser og har ansvaret for egen blodbank samt almene mikrobiologiske undersøgelser. At arbejde på et sundhedscenter i Grønland er spændende og udfordrende. Arbejdet er meget selvstændigt i samtidighed med et tæt tværfagligt samarbejde. Der er mulighed for faglig sparring med bioanalytikere ved regionssygehuset i Sisimiut.

 

Vi tilbyder:

 • En fagligt spændende arbejdsplads med mulighed for selvstændigt arbejdsområde, men dog i tæt samarbejde med tværfaglige kollegaer.
 • Gode, engagerede og kompetente kollegaer i et to-kulturelt arbejdsmiljø.
 • Personalepleje på flere niveauer – herunder bl.a. årlig ski- og hytteudflugt i fantastiske naturomgivelser og mulighed for forskellige former for fysisk aktivitet sammen med kollegaer.
 • En røgfri arbejdsplads - der også har fokus på grøn og bæredygtig omstilling.
 • Enestående arktisk natur. Alle vikarboliger har fjeld- og havudsigt – til pukkelhvaler i sommerhalvåret og hvide tinder i vinterhalvåret.
 • God introduktion af vores nuværende bioanalytiker

 

Vi ønsker:

 • At du er autoriseret bioanalytiker
 • Har interesse for at lære nyt og kan lide at arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst
 • Bidrager med godt humør, gode samarbejdsevner og engagement
 • At du er dedikeret og struktureret i dit arbejde
 • At du har lyst til nye eventyr i Arktis.

 

Maniitsoq Sundhedscenter er en del af Sundhedsregion Qeqqa og har omkring 60 ansatte. Den lokale ledelse på Maniitsoq Sundhedscenter samarbejder med regionsledelsen, som fysisk befinder sig i regionssygehuset i Sisimiut.

 

Sundhedscenterets laboratorie ligger i vores ambulatorie, som også rummer læge- og sygeplejerskekonsultationer, øjenklinik, røntgen samt veneria- og præventionsklinik. Sundhedscenteret rummer derudover en serviceafdeling, en sengeafdeling samt somatisk- og psykiatrisk hjemmepleje, sundhedspleje, svangeromsorg, fysioterapi, livsstilsambulatorie, familieterapi og apotek.

 

Vi lægger stor vægt på, at plejen af og omgangen med vores patienter indeholder værdier såsom respekt, nærvær, omsorg, anerkendelse og tillid. De samme værdier præger vores omgang med hinanden på sundhedscenteret.

 

Lidt om Maniitsoq

Maniitsoq ligger på Grønlands vestkyst, lige syd for polarcirklen mellem Nuuk i syd og Sisimiut i nord. Maniitsoq-området er meget flot, omgivet af høje og savtakkede fjelde med gletsjer, der strækker sig ned til dybe fjorde.  

 

Fritidsaktiviteterne om sommeren er blandt andet vandring i fjeldene og sejlads blandt pukkelhvalerne, som bl.a. kendetegner vores distrikt.  Om vinteren er der mulighed for både alpin- og langrendsski, forskellige aftenskole aktiviteter. Tidligere har der bl.a. været bearbejdning af moskusuld, syning i sælskind, trommedans, knivmageri og navigation på programmet. Derudover er der forskellige slags sport året rundt.

 

Der er ca. 4.000 indbyggere i distriktet fordelt med ca. 2.800 i byen og resten i distriktets tre bygder.

 

Bygderne besøges flere gange om året, og transporten foregår med båd. Byen har de fleste moderne bekvemmeligheder som bl.a. dagligvareforretninger, hyggelig cafe og hotel med restaurant. Man kommer til og fra Maniitsoq enten via indenrigslufthavnen, ugentlig forbindelse med kystskibet - og i sommerhalvåret er der en hurtiggående bådrute til Nuuk og Maniitsoq.

 

Tiltrædelse 11. november 2019 eller efter aftale.

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Sundhedscenterleder Dorte Vangsø Simonsen på tlf. (+299) 81 32 11 eller på e-mail: DOSI@PEQQIK.GL

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Erik Egede på tlf. +299 34 46 81 eller på e-mail: EREG@PEQQIK.GL

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

 

 

Ansøgningsfrist: 1. oktober 2019