Qaqortoq - Sygeplejerske til sengeafdeling

 

Søger du en stilling, hvor der er tid og mulighed for at arbejde med hele patientens situation? Vil du være en del af et mindre team, der hver dag arbejder sammen for at yde det bedste for vores patienter?

 

Vi søger en sygeplejerske til vores sengeafdeling, gerne i en fast stilling, men med mulighed for et 6 måneders vikariat i første omgang også. Stillingen ønskes besat pr. d. 1. oktober 2019.

 

Qaqortoq Regionssygehus

Regionssygehuset i Qaqortoq har plads til 18 patienter. Vi er modtagerafdeling for indlæggelser fra byens borgere, mens intensive patienter overflyttes så snart det er muligt til landshospitalet i Nuuk. Vi har bl.a. nybagte mødre, psykiatriske, kirurgiske, medicinske og akutte patienter. Vi har en ugentlig operationsdag, hvorfor her ikke foregår store elektive operationer.

 

Til regionssygehuset, er der tilknyttet seks bygder, hvorfra regionssygehuset også modtager patienter.

 

Vi tilbyder

Du bliver del af et lille sygehus kendetegnet ved et godt tværfagligt arbejdsmiljø. Vi er afhængige af hinandens kompetencer og derfor samarbejder vi også meget på tværs af faggrupper. Det betyder også, at du kan se frem til en spændende hverdag med mulighed for at arbejde med hele patientens situation. Her kommer dine alsidige kompetencer altså i brug! Vi sørger naturligvis også for en grundig introduktion, så du trygt kan bidrage til vores daglige opgaver og indgå i vores samarbejde.

 

Vi forventer

  • Du er uddannet sygeplejerske med et par års erfaring.
  • Du trives i et alsidigt arbejde og har en proaktiv arbejdstilgang.
  • Som person er du åbensindet og fleksibel, både overfor nye arbejdsopgaver, -kultur og kollegaer.

 

Vi vil tilbyde dig

  • God introduktion
  • En dagligdag, med mangeartede opgaver
  • God mulighed for at arbejde med hele patientens situation
  • Et lille sygehus, med et godt tværfagligt samarbejde hvor vi hjælper hinanden
  • Arbejde et sted, hvor arbejdssproget er dansk, men kulturen anderledes

 

Indbygger i Qaqortoq

Qaqortoq ligger i Sydgrønland, hvor regionen består af byerne Qaqortoq, Narsaq og Nanortalik samt diverse bygder. Det samlede indbyggertal er ca. 7.500. Qaqortoq er Sydgrønlands største by og rejser sig stejlt over det omkringliggende fjordsystem. Her er gode muligheder for både kajak og sejle i båd, ligesom du kan tage på udflugt to de nærliggende varme kilder.

Vandring er også populært og du er hurtigt ude i naturen uanset hvor i byen du bor.

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation: søg her:  www.nun.gl

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende regionssygeplejerske Inge Kolby Pedersen via e-mail: ikc@peqqik.gl eller tlf. (00299) 64 22 11 efter klokken 13-00 dansk tid.

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Rikke Agerholm Christensen på tlf. +299 34 43 81 eller på e-mail: RIAC@PEQQIK.GL

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Ansøgningsfrist: 27. august 2019