Aasiaat - Tandlæger

 

Lige nu er der en mulighed for at du og din ven/partner/bekendte kan arbejde sammen inden for tandplejen med base fra Aasiaat.

 

Aasiaat tandpleje søger nemlig pr. 1. november 2019 både en chefdistriktstandlæge og en distriktstandlæge.

Derfor: Er I to der sammen trives i et selvstændigt arbejde, hvor alle jeres kompetencer kommer i spil – så læs mere her!

Stillingerne kan naturligvis også søges af enkeltpersoner.

Vi foretrækker fastansættelser, men vikariater af minimum 3 måneders varighed kan komme på tale.

 

Tæt samarbejde med det øvrige personale

Selvom der forventes en høj grad af selvstændighed, så er der mulighed for fagligsparring med kollegaer. Klinikken er fuldt digitaliseret og up-to-date.

 

I Grønland er der ikke to dage der er ens

Som tandlæge i Aasiaat møder og behandler du folk i alle aldre, fra de mindste småbørn til de ældste borgere. Du er tandlæge i byen og ud til yderste bygd i distriktet. Dine opgaver spænder bredt fra opsøgende og forebyggende indsats over tandbehandlinger af meget varierende art.

I Aasiaat er der 3 bygder. Disse bygder besøges hvert år, hvor der foretages undersøgelser og behandlinger. Der bliver mulighed for at deltage i disse bygdebesøg.

 

Børne/ungdoms- og voksentandpleje

  • Som tandlæge i Aasiaat møder og behandler du folk i alle aldre, fra de mindste småbørn til de ældste borgere. Du er tandlæge i byen og ud til yderste bygd i distriktet. Dine opgaver spænder bredt fra opsøgende og forebyggende indsats over tandbehandlinger af meget varierende art til administration og ledelse
  • I Aasiaat er der tre bygder. Du skal planlægge årlige besøg i disse bygder med henblik på undersøgelse og behandling. Her kan forventes lange og spændende arbejdsdage med mange udfordringer, hvor du skal træffe øjeblikkelige beslutninger.
  • Dine arbejdsopgaver vil også omfatte administrative opgaver, herunder planlægning af klinikkens drift, personaleopgaver, samt øvrige administrative opgaver som forefindes på klinikken.

 

Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

Vi tilbyder en stilling, hvor du hurtigt kommer til at stå på egne ben og arbejder selvstændigt. Vi har et højt behandlingsniveau, og du vil således hurtigt udvikle dine faglige kompetencer og beslutningsevne, særligt indenfor mange aspekter i tandplejen.

Vi følger en landsdækkende cariesstrategi baseret indenfor børne- og ungdomstandplejen, og dermed har du nogle klare retningslinjer og procedurer at støtte dig til.

På klinikken er der fælles frokostpauser, hvor stemningen ofte er præget af grin og godt humør, som et afbræk til de høje forventninger I har til hinanden i jeres daglige arbejde.

 

Du har ret til selvstændigt virke

  • Da du udfører mange behandlinger selvstændigt, så er det vigtigt du har stor faglig erfaring og ret til selvstændigt virke.
  • Du brænder for dit fag og har stor drivkraft for at behandle tænder. Dette er afgørende, da du nogle dage kan have mange patienter.
  • Du er god til at kommunikere og lytte, således at du i samarbejde med det øvrige personale kan træffe de bedste beslutninger.
  • Det er en fordel, at du har kendskab til elektroniske journaler og digitalrøntgen.  Vi registrerer efter OCR, fører elektroniske journaler i vores IT-system COSMIC, samt anvender det digitale røntgensystem VisiQuick.
  • Som person er du handlekraftig og selvstændig. Du behandler ofte patienter alene hvorfor disse egenskaber er vigtige.

 

En del af verdens største ø

Aasiaat er en by er beliggende ved Diskobugten med ca. 3000 indbyggere. Hertil kommer tre bygder. Her er storslået natur, med mulighed for langrend på ski, hundeslædeture over isen om vinteren og foråret, men også vandreture i den vidunderlige natur om sommeren. Aasiaat by tilbyder bl.a. velassorterede forretninger, gymnasium, skoler og daginstitutioner, samt mange forskellige fritidsaktiviteter.

 

Tiltrædelse: 1.november 2019 eller efter aftale

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansættelses er betinget af, at du kan fremvise gyldig dansk autorisation.

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Cheftandlæge Lone Mahnfeldt på tlf. (+299) 54 75 14 eller på e-mail: LOMA@PEQQIK.GL

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personaleafdelingen på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Ansøgningsfrist: 29. juli 2019