GENOPSLAG: Qaqortoq - Psykiatrisk sygeplejerske

 

Træk et halvt år ud af kalenderen og kom som vores psykiatriske hjemmesygeplejerske – kan du kun komme i 3 måneder, så hører vi også gerne fra dig.

 

Stillingen ønskes besat snarest muligt

Der er i den psykiatriske hjemmepleje tilknyttet ca. 30 psykiatriske patienter i faste forløb, hvoraf de fleste er kroniske forløb.

Dagligdagen i den psykiatriske hjemmesygepleje, er præget af selvstændighed, vekslende og varierende arbejde.

Hjemmeplejen varetager opfølgning af iværksat behandling, støttende samtaler, medicinudlevering, supervisere og vejlede støttepersoner til psykiske syge.

Hjemmeplejen er fysisk placeret på regionssygehuset, så der er ligeledes tæt samarbejde med lægerne samt sengeafdelingen der.

Der er tæt samarbejde med den psykiatriske afdeling på landshospitalet i Nuuk, og mulighed for psykiatrisk tilsyn via Skype.

 

Ønskede kvalifikationer

  • Psykiatri erfaring
  • Omstillingsparathed og at du kan lide at arbejde selvstændigt
  • Mod på at arbejde i en anderledes kultur, hvor arbejdssproget er dansk.

 

Vi kan tilbyde

  • Varierende, selvstændigt og udfordrende arbejde, som stiller krav til din faglighed og ikke mindst fleksibilitet
  • Mulighed for at medvirke og indflydelse på at udvikle funktionen i den psykiatriske hjemmepleje
  • En alsidig arbejdsplads og tæt samarbejde med resten af afdelingerne på sygehuset

 

Qaqortoq ligger i det smukke Sydgrønland. Der er 7 bygder tilknyttet regionssygehuset.

Qaqortoq området er frodigt og grønt, med rig mulighed for vandreture og ørredfiskeri. Vi ligger tæt på fåreholderen, byer og bygderne i regionen. Fåreavl og en del landbrug kendetegner kommunen i Sydgrønland. I vintermånederne er der rig mulighed for at stå på langrendsski.

 

Se mere HER

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation, søg her, www.nun.gl

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende regionssygeplejerske Inge Kolby Pedersen på mail: ikc@peqqik.gl eller telefon +299 64 22 11 efter kl. 13, dansk tid.

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personaleafdelingen på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Ansøgningsfrist: 31. maj 2019