Uummannaq - Sygeplejerske til vikariat

 

Har du lyst til at udfylde et spændende job i kortere tid med faglige og personlige muligheder i naturskønne omgivelser med et livligt lokalt samfund, hvor du bliver en del af ”hjertebyen”?

 

Nu har du muligheden for et kort vikariat fra d. 13. maj – d. 3. juli 2019.

Uummannaq Sundhedscenter hører under Region Avannaa (region nord) og sundhedscenteret opgave består primært af konsultation af byens og dens bygdeborgere.

Sundhedscenteret har en sengeafdeling med 17 senge med blandet patient klientel.

 

Vi søger en sygeplejerske

  • med bred erfaring indenfor sygepleje
  • som er fleksibel og har gode samarbejdsevner
  • med engagement og visioner om udvikling
  • som har lyst til at være med til at uddanne sygeplejestuderende og andre faggrupper indenfor sundhedsvæsenet

 

Vi tilbyder

  • grundig introduktion
  • mange forskellige og spændende udfordringer og muligheder
  • et lille sundhedscenter med et godt tværfagligt samarbejde, hvor hver enkelt ansat får mulighed for at løfte sammen med hinanden - om det er ufaglært el. faglært.

 

Uummannaq sundhedsenhed med indbyggertal på 2200, består af Uummannaq by med ca. 1400 indbyggere samt 5 bygder med i alt ca. 800 indbyggere fra 53 - 225 indbyggere.

Sundhedscenteret varetager den primære sundhedstjeneste for Uummannaq by og for de 5 omkringliggende bygder. Bygderne besøges af læge og bygdesygeplejerske 2-4 gange årligt, ellers daglig kontakt via telemedicin.

 

Du vil komme til at opleve det virkelige Grønland, hvor omgivelserne er smukke til dejlige vandreture i fjeldene på Uummannaq-øen ”hjertefjelds-øen”.

Der er midnatssol fra maj til august, og vintre hvor solen ikke når over horisonten, men hvor landskabet lyses op af sne, stjerner og nordlys. Allerede fra februar og om foråret kan man stå på ski (langrend) på isen, og man kan køre med hundeslæde, og fiske fra et hul i isen. Sommeren byder på skønne sejlture i den naturskønne fjord.

Der er i byen et bibliotek, fritidsundervisning, sportshal og en lille cafe.

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation, søg her, www.nun.gl

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved afdelingssygeplejerske i Uummannaq Sofianguak Mørch Petersen SOMO@peqqik.gl eller på telefon 95 46 32, og/eller til Chefsygeplejerske Ella Skifte på e-mail ella@peqqik.gl eller tlf.: 34 43 95.

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent
Inga Olsen på tlf. +299 34 46 86 eller på e-mail: ingo@peqqik.gl

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Ansøgningsfrist: 23. april 2019