Qeqertarsuaq - Afdelingssygeplejerske (GENOPSLAG)

 

Trives du i en lederrolle og samarbejder du godt med alle?

 

Som afdelingssygeplejerske får du en hverdag fyldt med spændende og udviklende opgaver og stor indflydelse. Arbejdet er meget afvekslende, og hverdagen er præget af mange skift, hvor du skal tage stilling til både faglige og kollegiale udfordringer.

Din rolle som afdelingssygeplejerske skal være tydelig og du skal som leder og kollega være klar og imødekommende i din kommunikation, uddelegere opgaver, arbejde værdibaseret og have et stort overblik. Du bliver leder for en erfaren og stabil personalegruppe.

 

Vi forestiller os desuden at du har en vigtig rolle i vores samarbejde med samarbejdspartnere i byen. Dette omfatter bl.a. undervisning og supervision af byens øvrige institutioner, blandt andet alderdomshjemmet og psykiske bosteder.

Som afdelingssygeplejerske indgår du i vagtordningen med en sygeplejerske og en sundhedsassistent. Foruden Qeqertarsuaq betjenes også den tilhørende bygd Kangerluk af Sundhedscenteret.

 

Kvalifikationer

  • Ledelseserfaring er en fordel
  • IT på brugerniveau
  • Dobbeltsproget grønlandsk/dansk er en fordel, men intet krav

 

Hvem er du?

  • Kan motivere og lede andre mennesker
  • Nærværende og møder kollegaer i øjenhøjde
  • Gode kommunikative evner
  • Systematisk, logisk tænkende og arbejder værdibaseret

 

Hvem er vi?

Du bliver del af et velfungerende sundhedscenter med gode fysiske rammer og en vidunderlig udsigt. Her møder du dygtige og imødekommende kollegaer med et højt ambitionsniveau. Vi vægter dialog højt og samarbejder for det gode patientforløb og arbejdsmiljø. Vi er i alt 17 ansatte.

 

Respekt, tillid, omsorg og faglighed er Sundhedsvæsenets fælles værdier – nogle værdier vi arbejder efter, både i relation til patienterne og i personalegruppen.

 

Qeqertarsuaq – Diskoøen

Qeqertarsuaq ligger på Diskoøen i Nordvestgrønland. Der er ca. 850 indbyggere på øen. Her kan du køre hundeslæde året rundt, vandre i frodige bakker og vulkanske klippeformer samt sejle, fiske og se hvaler om sommeren. Du vil også opleve midnatssolen om sommeren og nordlyset om vinteren.

 

Tiltrædelse 1. maj 2019 eller efter aftale.

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation, søg her, www.nun.gl

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende Regionssygeplejerske Sofie Broberg på tlf. (+299) 89 42 71 eller på e-mail: SOFI@PEQQIK.GL

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Inga Olsen på tlf. +299 34 46 86 eller på e-mail: INGO@PEQQIK.GL

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Ansøgningsfrist: 23. april 2019