Sisimiut - Sygeplejersker til afdeling og konsultation/skadestue

 

En sommer i Grønland? Læs mere her.

 

På Sisimiut Regionssygehus søger vi 1 sygeplejerske til vores sengeafdeling fra d. 1. juni – d. 30 august 2019. Derudover søger vi 1 sygeplejerske til vores konsultation/skadestue fra d 1. juni – d. 30 august 2019.  

 

Som sygeplejerske i Sisimiut vil din arbejdsplads være på Regionssygehuset, som har ca. 70 ansatte og 19 sengepladser og som fungerer som en kombination af lægepraksis og skadestue med mulighed for indlæggelse.

Du vil primært være ansat i sengeafdelingen, hvor du i samarbejde med de øvrige plejepersonaler bliver ansvarlige for tilrettelæggelse og udførelse af sygepleje, samt den daglige arbejdsgang på sengeafdeling.

 

Du kommer ligeledes til at deltage i visitering af akutte henvendelser i vagterne og derfor er det godt med en bred faglig baggrund.

Vi har også forskellige elever og studerende på forskellige stadier af deres sundhedsfaglige uddannelser.

 

Sisimiut er beliggende i Vestgrønland

Her er, som i hele Grønland, smuk natur og rig mulighed for friluftsliv med vandreture, hundeslædekørsel, skiløb, sejlads og fiskeri.

Der er et godt kollegialt sammenhold i de forskellige faggrupper på sygehuset, og en god atmosfære i huset.

 

Vi søger en sygeplejerske

  • Med bred viden og erfaring med sygeplejen
  • Som besidder engagement og visioner om udvikling
  • Med gode samarbejdsevner og stor fleksibilitet
  • Der har lyst til at være med til at uddanne personale indenfor sundhedsvæsenet
  • Som behersker IT på brugerniveau

 

Vi tilbyder

  • Grundig introduktion
  • Mange forskellige og spændende udfordringer
  • Masser af sygeplejefaglige udfordringer
  • Godt tværfagligt samarbejde

  

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation søg her, www.nun.gl

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende regionssygeplejerske Nukànguak’ Olsen på telefon +299 86 88 67, e-mail: NUOL@PEQQIK.GL

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Inga Olsen på tlf. +299 34 46 86 eller på e-mail: INGO@PEQQIK.GL

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Ansøgningsfrist: 8. april 2019