Nuuk - Sygeplejersker til Intermediær Monitoreringsafsnit (IMA)

 

Kan du holde hovedet koldt, hjertet varmt og brænder du for at arbejde med medicinske patienter i et alsidigt og spændende afsnit?

 

Så kan du forvente et spændende arbejde i et ungt og dynamisk team, hvor du er med til at præge hverdagen.

 

Intermediær Monitorerings Afsnit (IMA) har seks monitorerede sengepladser og ligger i forlængelse af Intensiv afdelingen på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk.  Vi monitorerer observationskrævende medicinske patienter. Patienter med behov for telemetri monitoreres ligeledes i afsnittet. Afsnittet er foruden monitoreringsafsnit også bufferenhed for de medicinske stamafdelinger. Afsnittet hører lægefagligt under det medicinske område og sygeplejefagligt under akutområdet.

 

Vores vagter planlægges så vidt muligt ud fra ønsker med gennemsnitligt 8 – 10 vagter over 4 uger (aften-/nattevagt, samt weekendvagt hver anden weekend).

 

Kvalifikationer

  • Medicinsk eller kardiologisk erfaring er en fordel
  • IT på brugerniveau

 

Hvem er du?

  • Tænker positivt og helhedsorienteret
  • Kan strukturere og bevare overblikket
  • Åbensindet, engagerende og gode kommunikative evner
  • Selvstændig og effektiv

 

Hvem er vi?

Du møder dygtige og passionerede kollegaer, som får ting til at lykkedes. Vi er et ungt team med godt humør, engagement, passion og socialt samvær. Faglig udvikling prioriteres højt og derfor er der også mulighed for kompetenceudvikling for fastansatte.

 

Nuuk

Nuuk er storby og natur samlet ét sted. Her er mange spisemuligheder og kulturelle oplevelser, ligesom du hurtigt er ude i fjeldet eller inde i fjorden. Om sommeren kan du opleve midnatssol, mens vandring, sejl- og fisketure populært.

 

Tiltrædelse 1. juli 2019 eller efter aftale

Fastansættelse er at foretrække, men vi modtager også gerne din ansøgning hvis du søger vikariat af minimum fire måneders varighed. Ved fastansættelse ydes et attraktivt månedligt tillæg på mellem 3.400 kr. og 4.700 kr. afhængig af din anciennitet.

 

 

Krav til ansættelse
For at arbejde i Grønland skal du have en grønlandsk autorisation.

Ansøgningsskema og vejledning hentes på Landslægeembedets hjemmeside

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

Rejse- og boligforhold

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

 

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst ved tiltrædelsestidspunktet. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem linket "Søg denne stilling".

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved afdelingssygeplejerske Karina Lassen på tlf. (+299) 34 42 54.

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Marie Louise Chemnitz Egede på tlf. +299 34 43 85 eller på e-mail: MLCE@PEQQIK.GL.

 

Vi modtager kun ansøgning i PDF-format.

 

Ansøgningsfrist: 26. marts 2019