Qaqortoq - Anæstesisygeplejerske

 

Trives du i en hverdag hvor du møder forskellige patientgrupper og motiveres af det gode patientforløb?

 

Så kan du se frem til en spændende stilling, hvor dine faglige og alsidige kompetencer er i spil. Du møder en bred patientgruppe, da vi både har nybagte mødre, psykiatriske, kirurgiske, medicinske og akutte patienter.

 

Vi har en ugentlig operationsdag og resten af dagene, vil du være på arbejde på vores sengeafdeling. Vi har en god blanding af forskellige patientkategorier og er gode til at hjælpe hinanden med de daglige udfordringer.

 

Kvalifikationer:

  • Uddannet anæstesisygeplejerske
  • Grønlandsk autorisation som sygeplejerske (kan søges her, www.nun.gl)
  • Et par års erfaring inden for dit fag

 

Hvem er du?

  • Trives ved at arbejde alsidigt og selvstændigt
  • Motiveres af at arbejde med patientforløb
  • Åbensindet og fleksibel

 

Hvem er vi?

Du bliver del af en lille alsidig arbejdsplads med et godt tværfagligt og kulturelt miljø, samt dygtige og samarbejdende kollegaer. Vi er i en spændende udvikling og forestiller os at du bidrager med dine erfaringer inden for dit område.

 

Regionssygehuset i Qaqortoq har plads til 18 patienter. Vi er modtager afdeling for indlæggelser fra byens borgere, intensive patienter overflyttes så snart det er muligt til landshospitalet.

 

Qaqortoq

Regionen består af byerne Qaqortoq, Narsaq og Nanortalik samt flere små bygder. Det samlede indbyggertal er ca. 7.500. Qaqortoq er Sydgrønlands største by med ca. 3.500 indbyggere. Byen rejser sig stejlt over det omkringliggende fjordsystem med gode vandreruter. Byen har mange aktivitetsmuligheder både uden- og indendørs. Læs mere om byen på www.kujalleq.gl.

 

Tiltrædelse 1. april 2019 eller efter aftale

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

Rejse- og boligforhold

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

 

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst ved tiltrædelsestidspunktet. Find din overenskomst her. http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem linket "Søg denne stilling".

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende regionssygeplejerske Inge Kolby Pedersen på tlf. (+299) 64 22 11 (efter kl. 13 dansk tid) eller på e-mail: IKC@PEQQIK.GL.

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Inga Olsen på e-mail: INGO@PEQQIK.GL.

 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

 

Ansøgningsfrist: 25. februar 2019