Qaqortoq - Anæstesisygeplejerske (genopslag)

 

Du får en spændende arbejdsdag hvor du bidrager med dine dygtige kompetencer inden for anæstesi, men også hjælper dine kollegaer i sengeafdeling. Vi er et lille sygehus med en stor og betydningsfuld funktion. Vi er bl.a. modtagerafdeling for indlæggelser fra byens borgere, hvor vi f.eks. modtager nybagte mødre, psykiatriske, kirurgiske, medicinske og akutte patienter. Mindre elektive operationer foretages en gang ugentligt. Herudover skal du være indstillet på at indgå i vagtordning på sengeafdelingen.

 

Du vil hurtigt opleve at det nærværende og omsorgsfulde patientforløb er i centrum, hvorfor der også er mulighed for at arbejde med hele patientens situation. Det tror vi på skaber et trygt og positivt patientforløb.

 

Hvem er vi?

Du bliver del af et lille sygehus kendetegnet ved et godt tværfagligt og imødekommende arbejdsmiljø hvor kultur diversitet værdsættes. Dine kommende kollager er dedikerede og effektive, hvormed vi får ting til at lykkedes.

 

Vi tilbyder fastansættelse, men hører også gerne fra dig hvis du har interesse i et vikariat. Ved fastansættelse tilbydes attraktive månedlige løntillæg på mellem 3.400 kr. og 4.700 kr. afhængig af din anciennitet.

 

Hvem er du?

  • Uddannet anæstesisygeplejerske – gerne med et par års erfaring
  • Trives i et alsidigt og til tider selvstændigt arbejde
  • Imødekommende og engageret arbejdstilgang – du vil arbejde i en anden kultur end du er vant til
  • Som person er du effektiv, ansvarsbevidst og åbensindet

Qaqortoq

Qaqortoq ligger i Sydgrønland, hvor regionen består af byerne Qaqortoq, Narsaq og Nanortalik samt diverse bygder. Det samlede indbyggertal er ca. 7.500. Qaqortoq er Sydgrønlands største by og rejser sig stejlt over det omkringliggende fjordsystem. Her er gode muligheder for både kajak og sejle i båd, ligesom du kan tage på udflugt to de nærliggende varme kilder. Vandring er også populært og du er hurtigt ude i naturen uanset hvor i byen du bor.

 

Tiltrædelse 1. januar 2019 eller efter aftale

 

Krav til ansættelse

For at arbejde i Grønland skal du have en grønlandsk autorisation.

Ansøgningsskema og vejledning hentes på Landslægeembedets hjemmeside

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

Rejse- og boligforhold

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

 

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via linket "Søg denne stilling"

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Ledende regionssygeplejerske Inge Kolby Pedersen på tlf. (+299) 64 22 11 eller på e-mail: IKC@PEQQIK.GL

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Inga Olsen på tlf. +299 34 46 86 eller på e-mail: INGO@PEQQIK.GL

Det grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

 

Ansøgningsfrist: 15. november 2018