Qaqortoq - Sygeplejerske til julevikariat

 

Du får en spændende arbejdsdag hvor alle dine kompetencer har betydning for vores succes. Vi er et lille sygehus med en stor og betydningsfuld funktion, da vi er det primære sundhedstilbud for borgerne. Du vil være tilknyttet vores sengeafdeling med 18 pladser. Her yder du nærværende og omsorgsfuld behandling til patienter med forskellige behov. Dit tværfaglige samarbejde er essentielt, da alle medarbejdere har en vigtig rolle i at skabe kvalitetsfyldte og sammenhængende patientforløb.

 

Hos os har du en storslået mulighed for at afprøve sygeplejefaget på tværs af specialer, i et lille og meget imødekommende samfund. Du vil genopdage dit fag på en ny måde og i en ny sammenhæng.

 

Hvem er vi?

Du møder passionerede og effektive kollegaer, som har fokus på patienten og hvordan vi fælles giver patienten det bedste forløb. Vi er opmærksomme på hinanden og bidrager aktivt til imødekommende og socialt kollegaskab, som fremmer det gode samarbejde. Herudover sikrer vi naturligvis en grundig introduktion.

 

Qaqortoq sygehus har en multifunktion med praktiserende læge, ambulatorium, skadestue, præhospital med ambulancefunktion, jordemoderklinik, sundhedspleje samt sengeafdelingen. Hertil har vi diverse støttefunktioner såsom røntgen, operationsstue og laboratorie.

 

Hvem er du?

  • Uddannet sygeplejerske
  • Erfaring indenfor det somatiske område
  • Trives i et alsidigt arbejde med tværfaglighed og kreative opgaveløsninger

Qaqortoq

Regionen består af byerne Qaqortoq, Narsaq og Nanortalik samt flere små bygder. Det samlede indbyggertal er ca. 7.500. Qaqortoq er Sydgrønlands største by med ca. 3.500 indbyggere. Byen rejser sig stejlt over det omkringliggende fjordsystem med gode vandreruter. Byen har mange aktivitetsmuligheder både uden- og indendørs.

 

Tiltrædelse

Vi tilbyder et vikariat i perioden 15. december 2018 – 31. januar 2019 eller efter aftale

 

Krav til ansættelse

For at arbejde i Grønland skal du have en grønlandsk autorisation.

Ansøgningsskema og vejledning hentes på Landslægeembedets hjemmeside

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

Rejse- og boligforhold

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

 

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via linket "Søg denne stilling"

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Ledende regionssygeplejerske Inge Kolby Pedersen på tlf. (+299) 64 22 11 (efter kl. 13. dansk tid) eller på e-mail: IKC@PEQQIK.GL

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Inga Olsen på tlf. +299 34 46 86 eller på e-mail: INGO@PEQQIK.GL

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads

 

Ansøgningsfrist: 15. november 2018