Paamiut - Sygeplejerske

 

Paamiut Sundhedscenter

Paamiut sundhedscenter har plads til 10 patienter og er byens eneste modtagerafdeling, hvilket betyder, at vi har et meget blandet patientklientel. Derfor vil du også opleve en hverdag med faglige udfordringer, men samtidig går du hver dag hjem med nye erfaringer fra en anderledes kultur, end du er vant til.

 

Vi behandler og plejer både ambulante og indlagte patienter

Sundhedscenteret omfatter en sengeafdeling, sygepleje- og lægekonsultation, jordemoderkonsultation, sundhedspleje, distriktspsykiatri og apotek.

 

Du bliver del af et lille sundhedscenter hvor der kræves en del selvstændighed i hverdagens opgaver. Vi bruger hinandens kompetencer og alsidighed, så patienten oplever en god behandling og et nærværende forløb. Dine arbejdsopgaver dækker et bredt område, hvor du udover den almindelige sygepleje på sengeafdelingen også deltager i skadestuearbejde. Du kommer til at arbejde med både ambulante og indlagte patienter.  

 

På sundhedscenteret er også et apotek, hvor du som sygeplejerske er med til at udlevere receptpligtig medicin fra lægen og udlevere ugeæsker til byens borgere. Endeligt vil du indgå i vagtordning, hvor du er med til at dække weekendvagter og dag-/aftenvagter med tilkald efterfølgende.

 

Du får en grundig introduktion og spændende hverdag

Da vi netop er et lille sundhedscenter, så er vi meget opmærksomme på hinanden. Du kan altså se frem til et kollegaskab, hvor vi arbejder med stor fleksibilitet og hjælper hinanden. Vi sikrer naturligvis en grundig introduktion, så du trygt kan indgå i det daglige arbejde. Her venter altså en spændende og udfordrende hverdag i en anderledes kultur, hvor vi garanterer både personlig og faglig udvikling.

 

Vi tilbyder fastansættelse, men hører også gerne fra dig, hvis du, som udgangspunkt, har interesse i et vikariat. Ved fastansættelse tilbyder vi et attraktivt månedligt tillæg på mellem 3.400kr. og 4.700kr. afhængig af din anciennitet.

 

Du bidrager med din erfaring og alsidige kompetencer

  • Du har alsidig erfaring fra klinisk sygepleje.
  • Din arbejdstilgang er åbensindet og fleksibel med interesse i udvikling og gerne undervisning.
  • Du vægter et godt arbejdsmiljø højt og bidrager aktivt hertil.
  • Af person er du rolig og nærværende, således at du sikrer et godt patientforløb.
  • Ligeledes er du handlekraftig, så hverdagens opgaver løses.

 

Paamiut by

Paamiut er en sydgrønlandsk by med ca. 1.400 indbyggere. Området er præget af en storslået og smuk natur som giver mulighed for vandreture og sejlads. I området omkring Paamiut, vil du have mulighed for at se sæler, hvaler, rensdyr og havørne.

 

Tiltrædelse: 1. januar 2019 eller efter aftale

 

For at arbejde i Grønland skal du have en grønlandsk autorisation.

Ansøgningsskema og vejledning hentes på Landslægeembedets hjemmeside

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

Rejse- og boligforhold

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

 

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved afdelingssygeplejerske Apollonie Møller på tlf. (+299) 34 48 44 eller på e-mail: APMO@PEQQIK.GL.

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Inga Olsen på tlf. +299 34 46 86 eller på e-mail: INGO@PEQQIK.GL.

Det grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

 

Ansøgningsfrist: 16. november 2018