Nuuk - Sygeplejersker søges til medicinsk afdeling.

 

Mangler du ikke en herlig oplevelse i din sygeplejekarriere?

 

Kom til Grønland og oplev en dejlig levende afdeling, dygtige og glade kolleger og ikke mindst en skøn natur, uanset hvor du kigger hen.

 

Medicinsk afdeling M2 på Dronning Ingrids Hospital modtager indkaldte og akutte både børn og voksne fra hele Grønland og er derfor en travl afdeling.

Der er 8 børnepladser og 12 voksenpladser og der er både dag-aften- og nattevagter.

 

Vi har ledige stillinger til besættelse pr. 1. januar 2019 eller efter aftale. Vi kan tilbyde ansættelse enten som fastansat, årsvikariat eller evt. en vikaransættelse.

 

Nordlys, ski og sejlture

I Nuuk er storby og natur samlet ét sted. Her er mange spisemuligheder og kulturelle oplevelser, ligesom du hurtigt er ude i fjeldet eller inde i fjorden. Om vinteren er nordlys en del af din hverdag, ligesom du også kan stå på både langrend og alpin ski. Om sommeren er dagene lange og fritiden kan bruges på at vandre og se rensdyr, eller du kan sejle ind i fjorden og fiske, se sæler og hvaler.

 

Oplysninger om Grønlands Sundhedsvæsen, kan findes på Sundhedsvæsenets hjemmeside: www.peqqik.gl  

 

For at arbejde i Grønland skal du have en grønlandsk autorisation.

Ansøgningsskema og vejledning hentes på Landslægeembedets hjemmeside http://nun.gl/

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

Rejse- og boligforhold

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

 

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved afd. Sygeplejerske Lotte Steffensen på tlf. (+299)344822 efter kl. 13.00 eller på e-mail lott@peqqik.gl eller Ledende oversygeplejerske Anne Birgitte Jensen på tlf. (+299) 34 43 75 efter 13.00 eller på e-mail: abj@PEQQIK.GL    

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Marie Louise Chemnitz Egede på tlf. +299 34 43 85 eller på e-mail: MLCE@PEQQIK.GL

 

Det grønlandske Sundhedsvæsen er pr. 1. juli 2017 blevet en røgfri arbejdsplads. Der er indført rygeforbud for alle ansatte i arbejdstiden. Dette omfatter alle indendørs og udendørs lokaliteter.

 

 

 

 

 

 

Ansøgningsfrist: 16. november 2018