Tasiilaq - Distriktstandlæge

Tasiilaq Tandklinik søger en distriktstandlæge i perioden fra 1. februar 2018 til 30. april 2018

 

Et vikariat som distriktstandlæge i Tasiilaq er ledig i perioden fra 1. februar 2018 til 30. april 2018 eller efter nærmere aftale.

 

Tandplejen i Grønland byder på store faglige udfordringer med god brug for indlevelse og fantasi. Der lægges afgørende vægt på det forebyggende arbejde, og børnetandplejen er funderet på en obligatorisk cariesstrategi for børn og unge. Denne er blandt andet baseret på et meget tæt samarbejde med forældre og børn og giver stor frihed til at tilrettelægge det opsøgende arbejde.

 

Desuden har tandplejen implementeret en kvalitetsstyringsmodel til sikring af arbejdet i hverdagen. Denne model bygger på to overordnede dele. Den ene del er fastlæggelse af retningslinjer og procedurer til sikring af tryghed og ensartethed i hverdagen, og den anden del er kaizen-metoden – et redskab til effektivisering og udvikling af arbejdspladsen. Tandplejen er nu i gang med at implementere elektronisk patientjournal og digital røntgen og det forventes, at alle distrikter har samme system i løbet af 2016.

 

LØN OG ANSÆTTELSE

Stillingen aflønnes i henhold til overenskomst mellem Naalakkersuisut og Tandlægeforeningen for tandlæger i Grønland. Find din overenskomst her.

 

REJSE- OG BOLIGFORHOLD

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

Der stilles bolig til rådighed, for hvilken der betales efter gældende regler.

 

 

Ansøgningsfrist: 2.oktober 2017

 

KONTAKT
Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes ved henvendelse ved konstitueret cheftandlæge Lars Grøntved på e-mail: LAGR@peqqik.gl eller telefon (+299) 95 46 36

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulenten på e-mail: GIJO@PEQQIK.GL eller telefonen (+299) 34 42 15  

 

Det grønlandske Sundhedsvæsen er pr. 1. juli 2017 en røgfri arbejdsplads. Dvs. der generelt bliver indført rygeforbud for alle ansatte i arbejdstiden, og omfatter alle indendørs og udendørs lokaliteter.

 

 

Ansøgningsfrist: 2. oktober 2017