Upernavik - Chefdistriktstandlæge

Grønlandstandplejen søger chefdistriktstandlæge til Nordgrønland

 

Har du et åbent sind? Og er du klar til en faglig udfordring i nye omgivelser? Så er det måske dig der skal op til os og få nye livsoplevelser!

 

Stilling som chefdistriktstandlæge i Upernavik er ledig til besættelse pr. 2. januar 2018 eller efter nærmere aftale.

 

At du vil fastansættes vil blive foretrukket, men der kan også være tale om vikariat af som udgangspunkt tre måneders varighed – eventuelt med det formål at undersøge, om fastansættelse er sagen.

 

Arbejdet som tandlæge i Grønland er selvstændigt, og det er derfor vigtigt, at du har de grundlæggende tandkundskaber i orden og har mod på at lære nyt.

Som tandlæge i Grønland er en del af arbejdet at være forebyggende og opsøgende for at understøtte den obligatoriske cariesstrategi. Det er her en styrke, hvis du sætter pris på samarbejdet med forældre og børn samt selv er i stand til at tilrettelægge din tid i det opsøgende arbejde.
Det er ønskeligt at du har erfaring indenfor det offentlige tandplejeområde og har arbejdet med børnetandpleje, det er dog ikke en betingelse. Så send os en ansøgning!

 

REJSE OG BOLIGFORHOLD

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

LØN OG ANSÆTTELSE

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her. (http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster)

 

Ansøgningsfrist: 2. oktober 2017

 

 

KONTAKT

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes ved henvendelse ved konstitueret cheftandlæge Lars Grøntved på e-mail: LAGR@peqqik.gl eller telefon (+299) 95 46 36

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulenten på e-mail: GIJO@PEQQIK.GL eller telefon (+299) 34 42 15

 

Det grønlandske Sundhedsvæsen er pr. 1. juli 2017 en røgfri arbejdsplads. Dvs. der generelt bliver indført rygeforbud for alle ansatte i arbejdstiden, og omfatter alle indendørs og udendørs lokaliteter.

 

 

Ansøgningsfrist: 2. oktober 2017