Nuuk - Sygeplejerske

SYGEPLEJERSKE TIL MEDICINSKAMBULATORIUM PÅ DRONNING INGRIDS HOSPITAL I NUUK

En fast stillinger som sygeplejerske 40 timer pr. uge på Medicinsk Ambulatorium er ledig til besættelse 1. november 2017 eller efter aftale.

Der er mulighed for nedsat tid til 32 / 36 timer.

 

Medicinsk Område ledes af en ledende overlæge og en ledende oversygeplejerske. Medicinsk område indbefatter, udover ambulatoriet, et dagafsnit og to sengeafsnit med i alt 38 pladser inklusiv et integreret børneafsnit med otte sengepladser.

 

Medicinsk ambulatorium inkl. børneambulatoriet og det onkologiske dagafsnit ledes af en koordinerende afdelingssygeplejerske. Desuden består ambulatoriets personale af fem sygeplejersker og en TB sygeplejerske. Sidstnævnte beskæftiger sig udelukkende med TB, hvilket forgår i tæt samarbejde med de øvrige sygeplejersker i ambulatoriet.

 

Under medicinsk ambulatorium hører en bred vifte af medicinske sygdomme, så som hjerte patienter, nyrepatienter, gigtpatienter, infektionspatienter, så som HIV og TB patienter, patienter i AK behandling. Desuden har vi et børneambulatorium, der er en del af medicinsk ambulatorium, til denne funktion er der ansat et personale.

 

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads:

  • En afdeling, hvor der sker en kontinuerlig udvikling indenfor et fagligt bredt spektrum
  • En afdeling med gode og dygtige kollegaer

 

Vi søger en sygeplejerske der:

  • har erfaring indenfor det medicinske speciale
  • er åben og interesseret i tværfagligt samarbejde
  • har lyst til at deltage i sygeplejefaglig udvikling hen imod et mere sygeplejeorienteret ambulatorium

 

Løn og ansættelsesforhold:

Stillingen aflønnes i henhold til overenskomst mellem Naalakkersuisut og Peqqissaasut Kattuffiat for sygeplejersker og radiografer i Grønland. Find din overenskomst her.

 

Til fastansatte sygeplejersker ydes et rekrutterings- og fastholdelsestillæg. Tillæggets størrelse afhænger af ancienniteten som sygeplejerske.

 

Rejse og boligforhold:

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

 

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

For at arbejde i Grønland skal du have en grønlandsk autorisation.

Ansøgningsskema og vejledning hentes på: http://nun.gl/index.php?id=21

  

ANSØGNINGFRIST: 25 sept.2017

 

Kontakt/information:

Yderligere information om stillingen kan indhentes ved henvendelse til.:  Koordinerende afdelingssygeplejerske Ulla Nielsen på tlf. (+299) 34 48 20 efter 13.00 eller på e-mail: uln@peqqik.gl eller til oversygeplejerske Anne Birgitte Jensen på tlf.. (+299) 34 43 75 eller på e-mail: abj@peqqik.gl

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Marie Louise Chemnitz Egede på tlf. +299 34 43 85 eller på e-mail: mlce@peqqik.gl

 

Oplysninger om Grønlands Sundhedsvæsen samt links til de sygehuse der har hjemmesider, kan findes på Sundhedsvæsenets hjemmeside: www.peqqik.gl

 

Det grønlandske Sundhedsvæsen er pr. 1. juli 2017 blevet en røgfri arbejdsplads. Der er indført rygeforbud for alle ansatte i arbejdstiden. Dette omfatter alle indendørs og udendørs lokaliteter.

 

 

Ansøgningsfrist: 25. september 2017