Sygeplejerske, 1 fast stilling og 1 barselsvikariat, IMA, Dronning Ingrids Hospital, Nuuk

 

Vi søger sygeplejerske til ansættelse fra 1. november 2020, samt en barselsvikar fra 1. januar 2021.

 

Kan du holde hovedet koldt, hjertet varmt og brænder du for at arbejde med medicinske patienter i et alsidigt og spændende afsnit? Så er du velkommen til at søge stilling som sygeplejerske på intermediær monitorerings afsnit (IMA) på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk.

 

Intermediær Monitorerings Afsnit (IMA) har seks monitorerede sengepladser og ligger i forlængelse af Intensiv afdelingen på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk. Vi monitorerer observationskrævende medicinske patienter. Patienter med behov for telemetri monitoreres ligeledes i afsnittet. Afsnittet er foruden monitoreringsafsnit også bufferenhed for de medicinske stamafdelinger. Afsnittet hører lægefagligt under det medicinske område og sygeplejefagligt under akutområdet.

Vores vagter planlægges så vidt muligt ud fra ønsker med gennemsnitligt 8–10 vagter over 4 uger (aften-/nattevagt, samt weekendvagt hver anden weekend).

 

Kvalifikationer

  • Medicinsk eller kardiologisk erfaring er en fordel
  • IT på brugerniveau

 

Hvem er du?

  • Tænker positivt og helhedsorienteret
  • Kan strukturere og bevare overblikket
  • Åbensindet, engagerende og gode kommunikative evner
  • Selvstændig og effektiv

 

Hvem er vi?

Du møder dygtige og passionerede kollegaer, som får ting til at lykkedes. Vi er et team med engagement og passion. Faglig udvikling, fleksibilitet og patientfokus er nøgleord i afdelingen. Vi arbejder med et bredt spektrum af diagnoser og behov, så du får brugt hele din faglige palet.

 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed
Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner og 4 områder på Dronning Ingrids Hospital, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

 

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på
www.peqqik.gl

 

Statsborgerskab
Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

Læge/Tandlæge: Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig dansk autorisation.

Sygeplejerske: Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation (søg via www.nun.gl)

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.Gjob.gl

 

Startdato Sygeplejerskestilling: 1 november 2020, eller efter aftale.

Fastansættelse er at foretrække, men vi modtager også gerne din ansøgning hvis du søger vikariat af minimum fire måneders varighed. Ved fastansættelse ydes et attraktivt månedligt tillæg på mellem 3.400 kr. og 4.700 kr. afhængig af din anciennitet.

 

Startdato Barselsvikariat: 1. Januar 2021 eller efter aftale

 

Ansøgningsfrist: 1 oktober 2020

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Kontakt:

Information om stillingen kan indhentes ved Afdelingssygeplejerske Karina Lassen på tlf. (+299) 34 48 98 eller på e-mail: KLAS@PEQQIK.GL

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

 

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsplan her:

Organisationsplan

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

 

Ansøgningsfrist: 1. oktober 2020