Farmakonom søges til Østgrønland

 

En farmakonom i en fast stilling ved Sygehuset i Tasiilaq søges fra 7.august 2020. Der er mulighed for et vikariat, minimum 3 måneder

 

Apoteksfunktionen er en integreret del af sygehuset i Tasiilaq, som i øvrigt består af sengeafdeling med 19 sengepladser, ambulatorium med lægekonsultation, jordemoderkonsultation og sundhedspleje. Du er eneste farmakonom, men arbejder tæt sammen med sundhedscenterets øvrige sundhedsfaglige personale. Faglig sparring kan ske med Grønlands øvrige farmakonomer og Landsapoteket i Nuuk.

 

Vi tilbyder:

  • Et spændende og anderledes job i en anden kultur
  • Et tæt samarbejde på tværs af faggrænser med kolleger på sygehuset
  • Fagligt udfordrende og afvekslende job

 

Vi søger dig, der:

  • Er uddannet farmakonom
  • Der har erfaring fra apotek eller sygehusapotek
  • Arbejder fleksibelt og selvstændigt

 

Om os:

  • I vores by bor ca.1.900 indbyggere og med tilhørende 5 bygder med i alt 1.100 indbyggere
  • Der er ikke 2 dage, der er ens
  • Vi er meget imødekommende
  • Vores natur er meget storslået og smuk

 

 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed
Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner og 4 områder på Dronning Ingrids Hospital, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

 

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

 

Statsborgerskab
Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.Gjob.gl

 

Startdato: primo august 2020

 

Ansøgningsfrist: 16 juli 2020

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Kontakt:

Information om stillingen kan indhentes ved afdelingssygeplejerske John Christensen på tlf. (+299) 98 3430 eller på e-mail: JHR@PEQQIK.GL

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

 

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsplan her:

Organisationsplan

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

 

Ansøgningsfrist: 16. juli 2020