Fagligt spændende og udfordrende job som sundhedsassistent på Aasiaat sygehus

 

Søger du gode grin, faglige udfordringer og tid til dine patienter – så kom til Aasiaat. Vi søger 2 faste assistentkollegaer fra 1.juli 2020.

 

Vi vil få dig til at grine, få dig personligt udfordret og give dig de bedste muligheder for at udvikle din fagligt. Vi har brug for engagerede og fleksible sundhedsassistenter, som har sygeplejefaglig erfaring indenfor Sundhedsvæsenet. Derudover skal du kunne arbejde selvstændigt i både dag-, aften- og nattevagt samt i weekendvagter.

 

På Aasiaat sygehus bliver du styrket som generalist og har samtidig mulighed for at fordybe dig i et eller flere områder af sygeplejen, hvis det har din særlige interesse. Vi har en god normering, hvilket sikrer at vi har tid til patientforløbene. Du kan altså gøre en stor og positiv forskel for den enkelte patient.

Vi sørger naturligvis for grundig oplæring og god introduktion.

 

Du bliver en del af et lille regionssygehus og kan forvente en hverdag med ansvar og uforudsigelighed, da vi modtager alle typer af patienter fra både Aasiaat by og resten af region Disko. Stillingerne er planlagt med 40 timer om ugen i blandede vagter – DV, AV og NV – samt hver 2.wekend.

 

Din kommende ledelse vil være synlig, og vil også kunne bruges som sparringspartner. Vi er fælles om et godt arbejdsmiljø og har fokus på at forbedre det via en aktiv arbejdsmiljøgruppe.

Vores personaleforening er med til at gøre vores sociale fællesskab sjovt og hyggeligt.

 

Vi kan tilbyde:

  • Engagerede kolleger, der tilsammen har en bred faglig erfaring
  • En dagligdag hvor vi til stræber et respektfuldt og anerkendende samarbejde
  • Introduktion og grundig oplæring.
  • En spændende arbejdsplads hvor du kan arbejde som generalist og med særlige fokusområder
  • En arbejdsplads hvor det kliniske arbejde og den faglig udvikling er i fokus

 

Som kommende kollega lægger vi vægt på

  • At du kan arbejde selvstændigt og samtidig har gode samarbejdsevner
  • Har fokus på det gode patientforløb, samt patientsikkerhed
  • Kan lide at arbejde tværfagligt
  • Er dobbeltsproget grønlandsk/dansk

Vi søger 2 kollegaer – gerne med erfaring, men det er ingen hindring at være nyuddannet. Vi glæder os til at byde Velkommen.

 

Sundheds Region Disko

Aasiaat ligger i Region Disko. Sundhedsvæsnet består af sygehuset i Aasiaat, sundhedscentrene i Qasigiannguit og Qeqertarsuaq, sygeplejestationen i Kangaatsiaq og bygdesundhedsklinikker i bygderne. I Aasiaat by bor der ca. 3.000 indbyggere, og i hele regionen bor der ca. 6.800 indbyggere.

Det vil være muligt, at afløse på sundhedscentrene eller sygeplejestationen i kortere perioder.

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.Gjob.gl

 

Ansøgningsfrist: 1 juni 2020 kl. 12.00 – samtaler afholdes i ugerne efter.

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende regionssygeplejerske Suzanne Rasch på tlf. (+299)894271 eller på e-mail: SZRA@PEQQIK.GL

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på email: PERSONALE@PEQQIK.GL

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

 

Ansøgningsfrist: 1. juni 2020