Ilulissat - Chefdistriktstandlæge

 

Vil du gøre en forskel for tandsundheden i Grønland? Vi tilbyder en spændende stilling hvor patienten er afhængig af dine kompetencer.

 

Ilulissat tandklinik

Vi er en klinik som er fuldt digitaliseret og up-to-date. Mange behandlinger foretages på egen hånd, hvorfor der forventes en høj grad af selvstændighed. Samtidig har vi fokus på forebyggende og sundhedsfremmende indsatser, hvor faglig sparring med kollegaer vægtes højt.

 

Kom tæt på den grønlandske kultur

  • Du møder og behandler du folk i alle aldre, fra de mindste småbørn til de ældste borgere. Dine opgaver spænder bredt fra opsøgende og forebyggende indsats over tandbehandlinger af meget varierende art til administration og ledelse.
  • Du skal planlægge årlige besøg til Ilulissats tilhørende bygder med henblik på undersøgelse og behandling. Her kan forventes lange og spændende arbejdsdage med mange udfordringer, hvor dine faglige kompetencer og kulturelle forståelse er afgørende for dit arbejde. Transport til bygderne foregår ofte med båd, og her er ofte god mulighed for at spotte hvaler og sæler.
  • Dine arbejdsopgaver vil også omfatte administrative opgaver, herunder planlægning af klinikkens drift, personaleopgaver, samt øvrige administrative opgaver som forefindes på klinikken.

 

Landsdækkende cariesstrategi

Vi tilbyder en stilling, hvor du hurtigt kommer til at stå på egne ben og arbejder selvstændigt. Vi har et højt behandlingsniveau, og du vil således hurtigt udvikle dine faglige kompetencer og beslutningsevner. Vi følger en landsdækkende cariesstrategi indenfor børne- og ungetandpleje, og dermed har du nogle klare retningslinjer og procedurer at støtte dig til. På klinikken er der fælles frokostpauser, hvor stemningen ofte er præget af grin og godt humør, som et afbræk til de høje forventninger I har til hinanden i jeres daglige arbejde.

 

Du har ret til selvstændigt virke

  • Da du udfører mange behandlinger selvstændigt, så er det vigtigt du har stor faglig erfaring og ret til selvstændigt virke.
  • Du forstår vigtigheden af at kommunikere og lytte, således at du i samarbejde med det øvrige personale kan træffe de bedste beslutninger.
  • Det er en fordel, at du har kendskab til elektroniske journaler og digitalrøntgen.  Vi registrerer efter OCR, fører elektroniske journaler i vores IT-system COSMIC, samt anvender det digitale røntgensystem VisiQuick.
  • Som person er du handlekraftig og selvstændig. Du behandler ofte patienter alene hvorfor disse egenskaber er vigtige.

  

Isfjeldenes by - Nordgrønlands største by – Grønlands tredjestørste by

Mulighederne for fritidsaktiviteter og naturoplevelser er mange. Især kan der nævnes hundeslædeturer i den storslåede natur, men også vandring og langrendsski i Sermermiut, som er på Unesco’s verdensarvsliste. I Ilulissat har vi foruden enestående natur også flere caféer, hoteller med gode restauranter og kulturliv. Endeligt har Ilulissat fire smukke bygder, som er oplagte at besøge på weekendture, f.eks. ligger bygden Ilimanaq 30 minutters sejlads væk og har nye moderne luksushytter.

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

Tandlæge: Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig dansk autorisation.

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler.

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.Gjob.gl

 

Ansøgningsfrist: 10 februar 2020

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Tiltrædelse: 1 juni  2020

Fastansættelse, evt. vikariat af minimum 3 måneders varighed.

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Cheftandlæge Lone Mahnfeldt på tlf. (+299) 54 75 14 eller på e-mail: LOMA@PEQQIK.GL

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Kristian T Vammen på tlf. +45 60840819 eller på e-mail: kitv@PEQQIK.GL

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

 

 

 

 

Ansøgningsfrist: 10. februar 2020