Chefdistriktstandlæge

 

Chefdistriktstandlæge i Qasigiannguit – er det dig?

 

Selvom der forventes en høj grad af selvstændighed, og så er der mulighed for faglig sparring med kollegaer via EPJ og digital røntgen. Klinikken er fuldt digitaliseret og up-to-date. Som leder vil du få ansvar og mulighed for at planlægge distriktets drift i tæt samarbejde med dygtige medarbejdere i tandplejen.

 

Børne/ungdoms- og voksentandpleje

Som tandlæge i Qasigiannguit møder og behandler du folk i alle aldre, fra de mindste småbørn til de ældste borgere. Du er tandlæge for alle i byen. Dine opgaver spænder bredt fra opsøgende og forebyggende indsats over tandbehandlinger af meget varierende art.

 

Dine arbejdsopgaver vil også omfatte administrative opgaver, herunder planlægning af klinikkens drift, personaleopgaver, samt øvrige administrative opgaver, som forefindes på klinikken.

 

Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

Vi tilbyder en stilling, hvor du hurtigt kommer til at stå på egne ben og arbejder selvstændigt. Vi har et højt behandlingsniveau, og du vil således hurtigt udvikle dine faglige kompetencer og beslutningsevne, særligt indenfor cariesbehandlinger. Vi følger en landsdækkende cariesstrategi indenfor børne- og ungdomstandplejen, og dermed har du nogle klare retningslinjer og procedurer at støtte dig til. På klinikken er der fælles frokostpauser, hvor stemningen ofte er præget af grin og godt humør, som et afbræk til de høje forventninger I har til hinanden i jeres daglige arbejde.

 

Vi søger

Vi søger dig med faglig erfaring og ret til selvstændigt virke, da du udfører mange behandlinger selvstændigt.

 

  • Det er afgørende, at du brænder for dit fag og har stor drivkraft for at behandle tænder, da du nogle dage kan have mange patienter.
  • Du er god til at kommunikere og lytte, således at du i samarbejde med det øvrige personale kan træffe de bedste beslutninger.
  • Det er en fordel, at du har kendskab til elektroniske journaler og digitalrøntgen.  Vi registrerer efter OCR, fører elektroniske journaler i vores IT-system COSMIC, samt anvender det digitale røntgensystem VisiQuick.

  

En del af verdens største ø

Qasigiannguit ligger smukt placeret ud til Diskobugten og er omkranset af de bagvedliggende 450 meter høje fjelde. Navnet betyder ”de små spraglede sæler” på grønlandsk. Her er ca. 1100 indbyggere. Naturen er storslået med fjelde, tundrasletter, grønne pas og blå fjorde. Om sommeren er her gode muligheder for at se pukkelhvaler, ligesom her er gode vandreruter og hundeslædekørsel om vinteren.  Byen har bl.a. museum, hotel, skole, daginstitution, butik samt mulighed for fritidsaktiviteter.

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

Tandlæge: Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig dansk autorisation.

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler.
 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.Gjob.gl

 

Ansøgningsfrist: 10 februar 2020

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Tiltrædelse: 1 maj 2020. Fastansættelse, eventuelt vikariat af minimum 3 måneders varighed.

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved cheftandlæge Lone Mahnfeldt på tlf. +299 54 75 14 eller på e-mail: LOMA@PEQQIK.GL.

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Kristian T Vammen på tlf. +45 60840819 eller på e-mail: kitv@PEQQIK.GL.

 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

 

Ansøgningsfrist: 10. februar 2020