Ledige Stillinger

JobtitelAnsøgningsfristArbejdssted
Med start den 1. juli 2020 eller snarest derefter i en fast stilling – dog med mulighed for at prøve stillingen af i en 6 måneders periode, i første omgang.
22-04-2020
Region Kujataa
Vi har brug for din hjælp!

I Sundhedsvæsenet forventer vi at få ekstra brug for sundhedsfaglige i forbindelse med den særlige COVID-19 situation, - hvis virussen for alvor får fat i Grønland.

01-05-2020
Landsapoteket, Region Avannaa, Det grønlandske Patienthjem i København, Patienthotellet i Nuuk, DIH-Akut område, DIH-Kirurgisk område, DIH-Medicinsk område, DIH-Psykiatrisk område, Region Disko, Region Kujataa, Region Qeqqa, Region Sermersooq, Landstandplejen
Vi har brug for din hjælp!

I Sundhedsvæsenet forventer vi at få ekstra brug for medarbejdere til driften i forbindelse med den særlige COVID-19 situation, - hvis virussen for alvor får fat i Grønland.
01-05-2020
Landsapoteket, Region Avannaa, Det grønlandske Patienthjem i København, Patienthotellet i Nuuk, DIH-Akut område, DIH-Kirurgisk område, DIH-Medicinsk område, DIH-Psykiatrisk område, Region Disko, Driftsområdet, Region Kujataa, Region Qeqqa, Region Sermersooq, Styrelsen for Sundhed, Landstandplejen
Vores faste sundhedsplejerske søger en kollega snarest muligt.
Ønsker du i første omgang kun et vikariat, så vil vi gerne høre fra dig alligevel – dog ønskes der et vikariat på mindst 3 måneder.

22-04-2020
Region Kujataa
Vi kommer til at mangle en sygeplejerske i den psykiatriske hjemmesygepleje, fra 1. maj eller snarest derefter, da vores nuværende psykiatriske hjemmesygeplejerske rejser ultimo april 2020.
24-04-2020
Region Kujataa
Kan du lide at arbejde med klinisk arbejde kombineret med ledelse, så er det her du skal søge. Vi mangler en afdelingssygeplejerske fra 1. juni eller snarest derefter.
30-04-2020
Region Kujataa
Narsaq Sundhedscenter søger en sygeplejerske til 1. juni eller snarest derefter.
Kan du lide at arbejde bredt klinisk og tværfagligt med en dagligdag, hvor ikke to dage er ens, så søg her.

30-04-2020
Region Kujataa
Anæstesisygeplejerske søges til Regionssygehuset i Qaqortoq med start 1. juni – kom gerne i et vikariat i første omgang.
30-04-2020
Region Kujataa
Til vores regionssygehus i Qaqortoq, Sydgrønland, har vi to ledige efterårsvikariater: ·21. juli til 31. august og 15. september til 22. oktober

01-05-2020
Region Kujataa
Test din faglighed af, og få en oplevelse for livet!
Regionssygehuset i Qaqortoq har plads til 18 patienter. Vi er modtagerafdeling for indlæggelser fra byens borgere, mens intensive patienter overflyttes så snart det er muligt til landshospitalet i Nuuk. Vi har bl.a. nybagte mødre, psykiatriske, kirurgiske, medicinske og akutte patienter.
30-04-2020
Region Kujataa