Ledige Stillinger

JobtitelAnsøgningsfristArbejdssted
Søger du faglige udfordringer i andre omgivelser, så har vi stillingen.
Vi har brug for en anæstesisygeplejerske, som kan arbejde selvstændig indenfor sit speciale og som kan indgå i det daglige arbejde på sengeafdelingen på Aasiaat sygehus.

22-04-2020
Region Disko
Vi har brug for din hjælp!

I Sundhedsvæsenet forventer vi at få ekstra brug for sundhedsfaglige i forbindelse med den særlige COVID-19 situation, - hvis virussen for alvor får fat i Grønland.

01-05-2020
Landsapoteket, Region Avannaa, Det grønlandske Patienthjem i København, Patienthotellet i Nuuk, DIH-Akut område, DIH-Kirurgisk område, DIH-Medicinsk område, DIH-Psykiatrisk område, Region Disko, Region Kujataa, Region Qeqqa, Region Sermersooq, Landstandplejen
Vi har brug for din hjælp!

I Sundhedsvæsenet forventer vi at få ekstra brug for medarbejdere til driften i forbindelse med den særlige COVID-19 situation, - hvis virussen for alvor får fat i Grønland.
01-05-2020
Landsapoteket, Region Avannaa, Det grønlandske Patienthjem i København, Patienthotellet i Nuuk, DIH-Akut område, DIH-Kirurgisk område, DIH-Medicinsk område, DIH-Psykiatrisk område, Region Disko, Driftsområdet, Region Kujataa, Region Qeqqa, Region Sermersooq, Styrelsen for Sundhed, Landstandplejen
Fagligt spændende og udfordrende job som sygeplejerske på Aasiaat Sygehus. Søger du gode grin, faglige udfordringer og tid til dine patienter – så kom til Aasiaat. Vi søger 2 faste sygeplejerskekollegaer fra 1. juli 2020.
15-05-2020
Region Disko
VI MANGLER, så hurtigt som muligt og gerne fra 15.maj, 2 sygeplejersker i vikariat 2-3 måneder. Sommerferievikarer fra 1. juni og 3 måneder frem søges også.
15-05-2020
Region Disko