Ledige Stillinger

JobtitelAnsøgningsfristArbejdssted
Vi har brug for din hjælp!

I Sundhedsvæsenet forventer vi at få ekstra brug for sundhedsfaglige i forbindelse med den særlige COVID-19 situation, - hvis virussen for alvor får fat i Grønland.

01-05-2020
Landsapoteket, Region Avannaa, Det grønlandske Patienthjem i København, Patienthotellet i Nuuk, DIH-Akut område, DIH-Kirurgisk område, DIH-Medicinsk område, DIH-Psykiatrisk område, Region Disko, Region Kujataa, Region Qeqqa, Region Sermersooq, Landstandplejen
Vi har brug for din hjælp!

I Sundhedsvæsenet forventer vi at få ekstra brug for medarbejdere til driften i forbindelse med den særlige COVID-19 situation, - hvis virussen for alvor får fat i Grønland.
01-05-2020
Landsapoteket, Region Avannaa, Det grønlandske Patienthjem i København, Patienthotellet i Nuuk, DIH-Akut område, DIH-Kirurgisk område, DIH-Medicinsk område, DIH-Psykiatrisk område, Region Disko, Driftsområdet, Region Kujataa, Region Qeqqa, Region Sermersooq, Styrelsen for Sundhed, Landstandplejen
Vil du medvirke til en videre udvikling af de initiativer og aktiviteter, der er igangsat indenfor børne- og ungeområdet i Grønland? Så er dette en enestående mulighed for at være med - gerne i en fast stilling, eller vikariat af minimum 3 måneder.
01-05-2020
Region Avannaa
På grund af Coronasituationen, er vi desværre havnet i den situation, at vores kommende anæstesisygeplejersker er sprunget fra. Derfor står vi ”akut” og mangler anæstesisygeplejersker her i Ilulissat.
21-04-2020
Region Avannaa
fra 1 maj 2020 søger Sundhedscenteret i Upernavik en afdelingssygeplejerske. På Upernavik Sundhedscenter er den enkelte patient i centrum og her er tid til at yde omsorg. Her er et fantastisk sammenhold og samarbejde for at løse kerneopgaven.
21-04-2020
Region Avannaa
En stilling som depotforvalter i Nuussuaq ved Upernavik er ledig til besættelse 1. juni 2020 eller efter nærmere aftale.

Upernaviup nunaqarfiani Nuussuup nakorsiartarfiani atorfik inuttassarsiuunneqarpoq 1 juni 2020 imaluunniit isumaqatigiinnikkut atorfinittussamik.
04-05-2020
Region Avannaa